4 oktober 2006

Ikväll tittar jag...

driving one of your cars
... antagligen inte på Entourage, komediserie om en ung skådespelare i början av karriären och hans vänner i Hollywood, men det beror mest på att jag glömt hur man följer serier på TV. Jag skulle om jag kunde. Det borde du också.

SVT1, 21:00.

3 kommentarer:

  1. Entourage är för underbart! En av de bättre serierna som finns!

    SvaraRadera
  2. Jag har glömt både hur man följer serier på tv och hur man laddar ner dem. Jag har framförallt inte orken eller gutsen för att hålla på med det senare.

    Om jag hade pengarna hade jag dock lätt köpt alla Entourage-boxar. En skildring av hollywood-insiders plus charmig male bonding mellan ett gäng goofs och en ensam smart underachiever. Love it.

    SvaraRadera
  3. ule: Ja, jag följer ju bara serie på nätet nuförtiden, vilket är anledningen till att jag helt kopplat bort TV-tablåtänkandet.

    Entourage har jag dock inte tagit tag i ännu, tyvärr, fast jag vill och tänker. Men piloten har jag sett förr, får se om man kan fånga resten på SVT för en gångs skull. Inte för att det gick så bra med TV6 och Rescue Me...

    Jag har lite andra serier att prioritera på dvd-format, just nu ett kraftigt försenat inköp av hela Buffy och Angel, men tillät ekonomin hade jag gärna ägt Entourage-boxarna. Det lilla jag sett och allt jag hårt övertygar mig om att min kärlek till serien lär vara ganska så självklar.

    SvaraRadera

Vad det här är

Antagligen en blogg, en med lite längre texter, men utöver det vet jag inte så mycket mer, varken livslängd eller annat, det känns väldigt spännande.

För kortare, snabbare, blandade små saker finns en Vilsen Liten Robot.

Om mig

Mitt foto
Vårberg, Stockholm, Sweden
Småländsk lite vilsen stockholmare, för närvarande skyltmakande, 32-årig ostförespråkare, älskar text och bild i de flesta former. Har mycket skägg.

Bottenskrap





Play Ogg

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Sweden License.