4 juli 2007

Maginellt


Det är en helt vanlig spegel på ett helt vanligt golv, men visst ser det ut som genvägen till en ovanlig overklighet.

5 kommentarer:

  1. Såna där saker får mig att dagdrömma. Idag har jag legat i sängen i 40 minuter innan jag gick upp, bara dagdrömmande om hur lätt det hade varit att städa om jag hade kunnat trolla.

    SvaraRadera
  2. Alma: Just nu önskar jag att jag hade stigit upp. Jag kom på något riktigt smart och bra att skriva men sedan slumrade jag till en fem minuter och glömde bort exakt vad det var. Damnation!

    Boo: du borde färgat spegeln. Jag tror det hade sett bättre ut. Eller golvet som reflekteras. Och clownskor! Men bra gjort med tanke på vad du hade att arbeta med.

    SvaraRadera
  3. Nicklas: Sånt är väldigt förargligt. När jag har drömt såna där galet underhållande drömmar som man säkert drömmer ofta men kommer ihåg alltför sällan, händer det någon gång ibland att jag kommer ihåg dem alldeles väldigt väl när jag vaknar, med detaljer och händelseförlopp väldigt väl bevarade i mitt huvud. Dessvärre är jag alltid för dum för att skriva ner dem då, jag föreställer mig att jag ska komma ihåg dem ändå, och somnar om. När jag vaknar igen kan jag oftast bara komma ihåg fragment av dem. I mitt huvud påminner det om vad du beskrev, men det kanske bara är där.

    SvaraRadera
  4. Det var ett riktigt fint foto. Det såg verkligen ut som om det var en ingång där.

    Så vill jag ha i en lägenhet i framtiden. Bygga ett rum, med bara en sån ingång!

    SvaraRadera
  5. Ja! man får springa mot den sen kasta sig på mage o gliiiiida in i.. en drömvärlds!!!

    SvaraRadera

Vad det här är

Antagligen en blogg, en med lite längre texter, men utöver det vet jag inte så mycket mer, varken livslängd eller annat, det känns väldigt spännande.

För kortare, snabbare, blandade små saker finns en Vilsen Liten Robot.

Om mig

Mitt foto
Vårberg, Stockholm, Sweden
Småländsk lite vilsen stockholmare, för närvarande skyltmakande, 32-årig ostförespråkare, älskar text och bild i de flesta former. Har mycket skägg.

Bottenskrap





Play Ogg

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Sweden License.