18 februari 2007

Montys Loco @ Kafé Deluxe

Ännu mindre scenen (i kontrast till stora lilla scenen) på Kafé Deluxe i Växjö måste vara stark kandidat till världens mest otacksamma plats att spela på. Själva scenen är ruskigt charmig, det vinner den på, men samtidigt är stället byggt så att ointresserat folk hela tiden går framför den, och man kör dessutom dunka dunka-DJ samtidigt i rummet intill.

Och det märktes emellanåt att (supersöta) sångerskan Anja i Montys Loco nog önskat bättre omständigheter, som när hon hyschade publiken. Å andra sidan lät hon positiv, både på plats och i (vad som ser ut som tillfällig) blogg. Bedårande och proffsigt. Proffsigt bedårande.

Fast inget negativt åt själva spelningen, som passande lagts på min födelsedag i fredags. Det var ett ovanligt bra sätt att avsluta en födelsedag på, duon är riktigt bra och jag vill höra dom live igen, någon annanstans. Köpta skivan Man Overboard på plats, den hade mjukt omslag, nu kan jag både njuta av musiken och gosa med albumet samtidigt. Det känns bra och rätt.

Jag tog en handfull usla bilder. Nicklas tog en hel hög bra. Jag behåller mina, skåda hans istället.

Vad det här är

Antagligen en blogg, en med lite längre texter, men utöver det vet jag inte så mycket mer, varken livslängd eller annat, det känns väldigt spännande.

För kortare, snabbare, blandade små saker finns en Vilsen Liten Robot.

Om mig

Mitt foto
Vårberg, Stockholm, Sweden
Småländsk lite vilsen stockholmare, för närvarande skyltmakande, 32-årig ostförespråkare, älskar text och bild i de flesta former. Har mycket skägg.

Bottenskrap





Play Ogg

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Sweden License.