19 december 2007

Är det bara jag?

Nej, det vågar jag påstå här och nu, det är med största sannolikhet inte bara du som tycker just precis så i den där frågan. Med (cirka) 6,518 miljarder andra människor omkring dig, bör det finnas åtminstone någon enstaka stackare som delar din synvinkel, och när ämnet du valt - som oftast - råkar vara något som jag vet många håller med om, för har man (jag) både läst och lyssnat sig till, blir det bara ännu löjligare. Nej, det är inte bara du. Lägg ner, lägg av, börja om.

Att börja en text med "är det bara jag som..." är förbaskat fult, lättjeligt (är det ett ord?) och ett av mina topp 5 språkliga irritationsmoment. Dom andra fyra? Ingen aning, jag tyckte bara det lät bra att göra listlös lista av det hela.

2 kommentarer:

Vad det här är

Antagligen en blogg, en med lite längre texter, men utöver det vet jag inte så mycket mer, varken livslängd eller annat, det känns väldigt spännande.

För kortare, snabbare, blandade små saker finns en Vilsen Liten Robot.

Om mig

Mitt foto
Vårberg, Stockholm, Sweden
Småländsk lite vilsen stockholmare, för närvarande skyltmakande, 32-årig ostförespråkare, älskar text och bild i de flesta former. Har mycket skägg.

Bottenskrap





Play Ogg

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Sweden License.