19 september 2007

Morgonmiss

Morgontidningen, kastar snabba ögat på framsidan och landar över notis längst ner. Rubriken. Sista ordet är "barnporr", och ögat hoppar över till första ordet, "börsjubel". Hjärnan börjar undra men antar, jo, det finns nog något anti-barnporrbudskap när rubriken är avklarad. Fortsätter läsa med "åt", sen "starkt" och nu känns det riktigt konfunderat däruppe eftersom det bara är sista ordet kvar. "Börsjubel åt stark barnporr". Varför skulle börsen jubla för en sådan sak? Inte rimligt.

Till sist hinner hjärnan ifatt ögonen och inser att "barnporr" egentligen var "bankrapport", vilket gör hela meningen mer logisk och en aning tråkigare. Tråkigt men bättre än mitt första alternativ, det är bra.

Vid det här laget har händerna stoppat undan morgontidningen, ögonen låst sig vid närmaste dörr och hjärnan siktat in sig på dagens första kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det här är

Antagligen en blogg, en med lite längre texter, men utöver det vet jag inte så mycket mer, varken livslängd eller annat, det känns väldigt spännande.

För kortare, snabbare, blandade små saker finns en Vilsen Liten Robot.

Om mig

Mitt foto
Vårberg, Stockholm, Sweden
Småländsk lite vilsen stockholmare, för närvarande skyltmakande, 32-årig ostförespråkare, älskar text och bild i de flesta former. Har mycket skägg.

Bottenskrap

Play Ogg

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Sweden License.